Daim Is
Ingredienser:
Bund:
3
ggehvider
150
gr sukker
150
gr mandler
Is:
3
ggeblommer
1
dl sukker
3
dl piskeflde
120
gr Daim
Tilberedning:
Bund:
Pisk
ggehvider og sukker til en stiv marengs.
Vend
heri fint hakkede mandler.
Bage
ved 170 5 ca. 45 min p nederste rille
I
en 24 cm rundform.
Efter
bagning, afkles bunden.
Is:
ggeblommer
og sukker piskes til en ggesnaps.
Flden
piskes til tyk skum, som vendes i ggesnapsen, til en creme.
Hak
chokoladen groft, og vend det i cremen.
(Lidt
chokolade gemmes til pynt, evt. sammen med lidt fldeskum)
Bunden
ligges i en rengjort form, og is-massen hldes over.
Skal
fryses i mindst 2 timer, gerne mere.
Isen
tages ud time fr den skal konsumeres.